Hae tästä blogista

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Vene on vesillä

SeijMer on tänään ajettu onnistuneesti telakointilaiturista Hangonkylän rantaan omalle paikalleen. Uusi potkuri ja tankki toimivat ihan niin kuin niiden pitääkin. Tosin en itse ollut veneessä, vaan siirsin auton Koppnäsinniemestä Hangonkylän rantaan. Miehet kuitenkin vaikuttivat ihan tyytyväisiltä siirtoajon jälkeenkin.
Minulla oli kamera mukana tätä "historiallista" tapahtumaan kuvatekseni, vaan kamerassa ei ollutkaan muistikorttia sisällä. Eikä ollut eka kerta... .
No, kännykän kameralla kuitenkin sain ihan tyydyttävän kuvan rannasta irtautumisesta



Kun valmistelimme venettä lähtöön, istahti sen kaiteelle kolme pääskysen poikasta. Emot syöttivät niitä vuoroon lennosta. Siis emo vain pistäytyi poikasen luona ja tämä ennätti ilmeisesti saada siinä suupalansa. Sitä en mielestäni voinut kuvat ilman kunnon kameraa. Joten jäi taltioimatta vastaava tilanne, jonka sain kuvattua Tukholman saaristossa v. 05.

Siis Saltsjö-Badenin Pålnäsvikenissä pääskysemo syötti poikaansa ja minä onnistuin saamaan siitä mukavan muiston!

Olin heinäkuun alussa Miehikkälässä käymässä. Takaisin Hesaan päin tulin Virojoen kautta ja jouduin taas näkemään ne rekkajonot, jotka vaikeuttavat "normaalien" VT 7:n käyttäjien matkantekoa. Olen yrittänyt saada näkemääni videoksi, jotta muutkin näkisivät, miten hankalaa siellä Vaalimaan ja Haminan välillä ajoittain on autoilla.
Katsotaan, koska saa videon julkaistuksi juutuupissa. Laitan tänne sitten linkin siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!