Hae tästä blogista

tiistai 1. maaliskuuta 2016

28.2. Kalevalan päivää

on tänään vietetty. Me ei liputettu, vaan käytiin sen sijaan ulkona lenkillä ja naapurikunnan Skogbyssä syömässä. Päivä on ollut siis todella upean keväinen, niin muutama muukin päivä tällä menneellä viikoilla. Nyt juuri uutisissa ennustivat, vai lupasivat, kunnon pakkasia tulevaksi viikoksi, varsinkin öiseen aikaan. Aurinko kumminkin lämmittää jo niin paljon, että pienessä pakkasessakin tumman asfaltin päältä lumet sulaa, siis kevättä enteilee.

Kävimme siis Skogbyn Furuborgissa ärtsoppa aterialla; samaan hintaan saimme kahvin sekä pullan hillon ja kermavaahdon kera (nami nami!).



Kiersimme kylän ja kävimme tutustumisajelulla myös Mannerheimin muistokiven maisemissa Harparskogissa. Mielenkiintoista oli ajella Mannerheimintietä, jolla ei osin ole talvikunnossapitoa.



Tuohon asti olin saanut tätä juttua kirjattua sunnuntai-iltana Järvenpäässä, vaan sitten huomasin, että pillerini ei lataudukkaan läppärin kautta, joten piti lopettaa. Olen siis netissä pillerin kautta silloin, kun en ole täällä kotona. Ja nyt vasta ennätän jatkaa viime viikon juttua. Paitsi että enpä taida enää muistaa, mitä silloin tapahtui tai teimme. Pitänee katsastaa kuvavarastoa...

Näyttäisi siltä, että olisimme olleet jopa kolme kertaa viime viikolla lenkkeilemässä täällä Lappohjassa. Ensin oli märkää ja sitten kelit parani keväisiksi. Tuloksena paljon kuvia jo liki jäättömäksi riisuutuneesta merestä ja muista kevään merkeistä.








Nyt on jo maaliskuu, uskomatonta. Tämän viikon arkiset mietteet saavat hautua viikonloppuun asti. Toivottavsti sunnuntaina sitten lisää, maltathan odottaa uusia kuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kaikista kommenteista, kiitos!